lunes, 13 de mayo de 2019

La guerra comença ací

El Govern de Pedro Sánchez torna a permetre que un vaixell saudita carregue armes a SantanderEl Gobierno de Pedro Sánchez vuelve a permitir que un barco saudí cargue armas en Santander
Este dilluns va arribar el Bahri Yanbu a Santander. Una estada breu, a penes unes hores per a carregar armament amb destinació a Aràbia Saudita, que sens dubte ho utilitzarà en la guerra del Iemen.Este lunes llegó el Bahri Yanbu a Santander. Una estancia breve, apenas unas horas para cargar armamento con destino a Arabia Saudita, que sin duda lo utilizará en la guerra del Yemen.
Des de la plataforma “La Guerra Comença Ací” creada per la plataforma Ongi Etorri Errefuxiatuak denuncien la il·legalitat d'estes vendes, ja que les armes s'estan enviant a un país en conflicte.Desde la plataforma “La Guerra Empieza Aquí” creada por la plataforma Ongi Etorri Errefuxiatuak denuncian la ilegalidad de estas ventas ya que las armas se están enviando a un país en conflicto.




En les últimes hores també va haver-hi moviments, des de la plataforma "Armes sota control" (Oxfam Intermón, Amnistia Internacional, FundiPau i Greenpeace) per a intentar que el Govern en funcions de Pedro Sánchez impedira que eixe buc carregara armes a Santander, sense obtenir cap resposta que impedira que es cometera semblant il·legalitat i immoralitat.En las últimas horas también hubo movimientos, desde la plataforma "Armas bajo control" (Oxfam Intermón, Amnistia Internacional, FundiPau i Greenpeace) para intentar que el Gobierno en funciones de Pedro Sánchez impidiera que ese buque cargase armas en Santander, sin obtener ninguna respuesta que impidiera que se cometiera semejante ilegalidad e inmoralidad.


Si volem:
• Que es faça un esforç polític real, deixant de costat els interessos econòmics, per a acabar amb les guerres.
• Que s'acceleren els tràmits d'acolliment i es capacite als advocats, jutges i funcionaris en matèria de protecció internacional.
• Que es combaten activament els discursos xenòfobs. Que es promoga, a través de l'educació, la convivència intercultural.
• Que s'acaben les distincions per raons de nacionalitat, religió o procedència entre els beneficiaris de protecció internacional.
Si queremos:
• Que se haga un esfuerzo político real, dejando de lado los intereses económicos, para acabar con las guerras.
• Que se aceleren los trámites de acogida y se capacite a los abogados, jueces y funcionarios en materia de protección internacional.
• Que se combatan activamente los discursos xenófobos. Que se promueva, a través de la educación, la convivencia intercultural.
Que se acaben las distinciones por razones de nacionalidad, religión o procedencia entre los beneficiarios de protección internacional.
El 26M tenim el vot a la nostra mà i a partir del 27M, la nostra veu i els nostres gestos. El 26M tenemos el voto en nuestra mano y a partir del 27M, nuestra voz y nuestros gestos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario