viernes, 19 de julio de 2019

La nostra heroïna: Carola Rackete

Si em preguntaren que donara el nom de la meua heroïna, hui, no dubtaria, amb veu clara diria: Carola Rackete, la capitana del vaixell de l'ONG Sea Watch.Si me preguntaran que diera el nombre de mi heroina, hoy, no dudaría, con voz clara diría: Carola Rackete, la capitana del barco de la ONG Sea Watch
Centenars de persones, sota un sol asfixiant, es concentraven ahir enfront del tribunal d'Agrigent amb nombroses pancartes de suport a la jove heroïna alemanya, emblema contra la política migratòria del govern italià.Cientos de personas, bajo un sol asfixiante, se concentraban ayer frente al tribunal de Agrigento con numerosas pancartas de apoyo a la joven heroina alemana, emblema contra la política migratoria del gobierno italiano.
Salvini, el feixista ministre la va titllar de «criminal, problemàtica, rica i acaronada, disposada a matar cinc militars italians», estes i totes les seues declaracions ho delaten. Sap que provoca en les xarxes socials una cadena d'insults sexistes, violents i amenaçadors. És el feixisme, l'odi a la humanitat, l'odi a l'humanisme.Salvini, el fascista ministro la tildó de «criminal, problemática, rica y mimada, dispuesta a matar cinco militares italianos», estas y todas sus declaraciones lo delatan. Sabe que provoca en las redes sociales una cadena de insultos sexistas, violentos y amenazantes. Es el fascismo, el odio a la humanidad, el odio al humanismo.


Experts en drets humans de l'ONU van expressar la seua greu preocupació per la detenció i els procediments penals a Itàlia contra la capitana del Sea-Watch 3. «Salvar als migrants en perill en el mar no és un delicte», van afegir. Van instar a les autoritats italianes «que posen fi immediatament a la criminalització de les operacions de cerca i rescat».Expertos en derechos humanos de la ONU expresaron su grave preocupación por la detención y los procedimientos penales en Italia contra la capitana del Sea-Watch 3. «Salvar a los migrantes en peligro en el mar no es un delito», añadieron. Instaron a las autoridades italianas «a que pongan fin de inmediato a la criminalización de las operaciones de búsqueda y rescate».
Amnistia Internacional va subratllar que «els càrrecs infundats presentats contra esta dona valenta i de principis posen de manifest la determinació de les autoritats italianes d'intimidar i estigmatitzar als qui salven vides en el mar».Amnistía Internacional subrayó que «los cargos infundados presentados contra esta mujer valiente y de principios ponen de manifiesto la determinación de las autoridades italianas de intimidar y estigmatizar a quienes salvan vidas en el mar».
La Unió Europea, ni paraula, i ací estem a una altra cosa. Amenaçant a l'Open Arms amb desorbitades multes si s'atrevix a salvar vides.La Unión Europea, ni palabra, y aquí estamos a otra cosa. Amenazando al Open Arms con desorbitadas multas si se atreve a salvar vidas.
Bé! per l'Open Arms.
Bé!, per totes les persones que es van manifestar el dissabte a Barcelona.

"Salvar vides NO és delicte!"
"Abans presos que còmplices"
Bien! por el Open Arms.
Bien!, por todas las personas que se manifestaron el sábado en Barcelona.

"Salvar vidas NO es delito!"
"Antes presos que cómplices"

No hay comentarios:

Publicar un comentario