domingo, 12 de mayo de 2019

L'Europa delinqüent

Moren almenys 70 migrants pel naufragi de la seua embarcació enfront de Tunísia.

S’ha confirmat el rescat de 16 supervivents.
Més de 440 persones han mort enguany intentant aconseguir les costes del sud d'Europa, entre elles 257 que han perdut la vida en la part central del Mediterrani, segons l'Organització Internacional per a les Migracions (OIM).

L'Europa delinqüent
Amb les eleccions europees el 26M, haurem de triar en consciència entre els que volen una Europa fortalesa, als quals no les importen les vides humanes, ni que incomplisca tots els tractats internacionals col·locant-se fora de la llei, és a dir, entre els que volen una EUROPA DELINQÜENT, o entre els que volen complir la legalitat internacional en matèria de drets humans i volen una EUROPA HUMANITÀRIA.

Fins ara, el govern espanyol de Pedro Sánchez, després de rebre l'Aquarius i desviar a l'Open Arms a Algesires, va tindre bloquejats els vaixells de salvament humanitari Aita Mari i Open Arms, uns mesos en els ports de Bilbao i Barcelona. Finalment, els bucs van rebre els permisos necessaris per a salpar però si realitzen operacions de cerca i rescat en el Mediterrani central, s'enfrontaran a multes de 300.000 i 900.000 euros. Preferixen que moren.


A la campanya llançada per Open Arms #VidasOmuertes, Pedro Sánchez, després de rebre més de 400 preguntes, no ha contestat, igual que Pablo Casado i Albert Rivera. És clar, ells trien MORT. Ells volen l'EUROPA DELINQÜENT. Callen davant la tragèdia que està succeint cada dia al Mediterrani, tal com resava la campanya:
"S'acosten les eleccions i és moment d'exigir als teus candidats que trien.
Triar vides és permetre als vaixells de rescat complir amb la seua labor.
Tota la resta és triar morts. No hi ha punt mitjà.
Si no tries, no et trie."

Som moltes les persones que volem dignitat per a totes les persones, vinguen d'on vinguen, nasquen on la destinació volguera que el feren… Som moltes les persones que reivindiquem un millor repartiment de la riquesa, de les inversions en polítiques integradores des d'una perspectiva igualitària de gènere, de raça, de religió o d'identitat... perquè, si hi ha un demà, este siga el millor, sostingut per i per a totes.

Mueren al menos 70 migrantes por el naufragio de su embarcación frente a Túnez



Se ha confirmado el rescate de 16 supervivientes.

Más de 440 personas han muerto este año intentando alcanzar las costas del sur de Europa, entre ellas 257 que han perdido la vida en la parte central del Mediterráneo, según la Organización Internacional para las Migraciones (OIM).



La Europa delincuente
Con las elecciones europeas el 26M, deberemos elegir en conciencia entre quienes quieren una Europa fortaleza, a los que no les importan las vidas humanas, ni que incumpla todos los tratados internacionales colocandose fuera de la ley, es decir, entre quienes quieren una EUROPA DELINCUENTE, o entre quienes quieren cumplir la legalidad internacional en materia de derechos humanos y quieren una EUROPA HUMANITARIA.



Hasta ahora, el gobierno español de Pedro Sánchez, tras recibir al Aquarius y desviar al Open Arms a Algeciras, tuvo bloqueados los barcos de salvamento humanitario Aita Mari i Open Arms, varios meses en los puertos de Bilbao y Barcelona. Finalmente, los buques recibieron los permisos necesarios para zarpar pero si realizan operaciones de búsqueda y rescate en el Mediterráneo central, se enfrentaran multas de entre 300.000 y 900.000 euros. Prefieren que mueran.



A la campaña lanzada por Open Arms #VidasOmuertes, Pedro Sánchez, tras recibir más de 400 preguntas, no contesto ninguna, al igual que Pablo Casado y Albert Rivera. Está claro, ellos eligen MUERTE. Ellos quieren la EUROPA DELINCUENTE. Callan ante la tragedia que está sucediendo todos los días en el Mediterráneo, tal como rezaba la campaña:



"Se acercan las elecciones y es momento de exigir a tus candidatos que elijan.
Elegir vidas es permitir a los barcos de rescate cumplir con su labor.
Todo lo demás, es elegir muertes. No hay punto medio.

Si no eliges, no te elijo."



Somos muchas las personas que queremos dignidad para todas las personas, vengan de donde vengan, nazcan donde el destino quisiera que lo hicieran… Somos muchas las personas que reivindicamos un mejor reparto de la riqueza, de las inversiones en políticas integradoras desde una perspectiva igualitaria de género, de raza, de religión o de identidad... para que, si hay un mañana, este sea el mejor sostenido por y para todas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario