martes, 28 de mayo de 2019

PARTICIPA: Demana al Delegat del Govern que s'anul·le l'expulsió

ACCIÓ HUMANITÀRIA

INTENTA PRESENTAR UNA DENÚNCIA PER AGRESSIONS I LI OBRIN EXPEDIENT D'EXPULSIÓ PER NO TINDRE "PAPERS"
ACCIÓN HUMANITARIA

INTENTA PRESENTAR UNA DENUNCIA POR AGRESIONES Y LE ABREN EXPEDIENTE DE EXPULSIÓN POR NO TENER "PAPELES"
Des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics"sense por", llancem esta campanya d’"Acció Humanitària" perquè s'anul·le l'expedient d'expulsió d’una jove hondurenya, que va arribar fa pocs mesos a València fugint de les "maras" hondurenyes.Desde la Plataforma en Defensa de los Servicios Públicos"sense por", lanzamos esta campaña de "Acción Humanitária" para que se anule el expediente de expulsión de una joven hondureña, que llegó hace pocos meses a Valencia huyendo de las maras hondureñas.
La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics"sense por" et demanem que et dirigisques al Sr. Delegat del Govern respectuosament, sol·licitant que se li garantisca justícia i protecció, així com que s'anul·le l'expedient d'expulsió.La Plataforma en Defensa de los Servicios Públicos"sense por" te pedimos que te dirijas al Sr. Delegado del Gobierno respetuosamente, solicitando que se le garantice justicia y protección, así como que se anule el expediente de expulsión.
Et convidem a participar.

Pots utilitzar este model o utilitzar qualsevol altre que sol·licite la protecció dels drets i la integritat de les persones migrants, així com l'anul·lació de l'expedient d'expulsió.
Te invitamos a participar.

Puedes utilizar este modelo o utilizar cualquier otro que solicite la protección de los derechos y la integridad de las personas migrantes, así como la anulación del expediente de expulsión.

DELEGAT DEL GOVERN EN LA COMUNITAT VALENCIANA
Excm. Sr. Juan Carlos Fulgencio Tejedor
Carrer Colom, 60
46004 - València (València/Valencia)
Telèfon:
96 307 90 00
Fax:
96 307 93 40
E-mail: personal_oiac.valencia@seap.minhap.es
DELEGADO DEL GOBIERNO EN LA COMUNIDAD VALENCIANA
Excmo. Sr. Juan Carlos Fulgencio Tejedor
Calle Colón, 60
46004 - Valencia (València/Valencia)
Teléfono:
96 307 90 00
Fax:
96 307 93 40
E-mail: personal_oiac.valencia@seap.minhap.es
Sr. Delegat del Govern:


He rebut informació que indica que una jove hondurenya que va arribar a València fugint de la violència de les "maras" centreamericanes, que ja havien assassinat al seu germà i diversos familiars, va ser detinguda en la Comissaria de Xirivella per no tindre els seus "papers" en regla, a més, se li va impedir presentar la denúncia per les agressions de les quals havia sigut objecte per part de l'arrendatari d'un amic seu i, finalment, se li va obrir expedient d'expulsió.
Sr. Delegado del Gobierno:


He recibido información que indica que una joven hondureña que llegó a Valencia huyendo de la violencia de las "maras" centroamericanas, que ya habían asesinado a su hermano y varios familiares, fue detenida en la Comisaría de Xirivella por no tener sus "papeles" en regla, además, se le impidió presentar la denuncia por las agresiones de las que había sido objeto por parte del "casero" de un amigo suyo y, finalmente, se le abrió expediente de expulsión.
Sr. Delegat del Govern, li demane que garantisca el dret de les persones migrants a l'accés a la justícia per a protegir els seus drets, la seua integritat i al fet que ho facen sense por de represàlies.Sr. Delegado del Gobierno, le pido que garantice el derecho de las personas migrantes al acceso a la justicia para proteger sus derechos, su integridad y a que lo hagan sin temor a represalias.
Sr. Delegat del Govern, esperem que rebutge les polítiques d'odi i discriminació com a norma de convivència i que defense els valors d'humanitat i solidaritat anul·lant l'expedient d'expulsió.

Atentament
Sr. Delegado del Gobierno, esperamos que rechace las políticas de odio y discriminación como norma de convivencia y que defienda los valores de humanidad y solidaridad anulando el expediente de expulsión.

Atentamente


Informació addicional
- #paremossuexpulsión
- La policía inicia la expulsión de una hondureña que acudió a denunciar una agresión
- La Policía detiene y ordena expulsar a una hondureña que acudió a comisaría a denunciar una agresión
- Colectivos de Xirivella piden paralizar la expulsión de la vecina hondureña

Envia la petició al més aviat possible / Envía la petición lo antes posible

No hay comentarios:

Publicar un comentario