jueves, 9 de mayo de 2019

Compte amb "Ciudadanos"

Els serveis públics tornen a prendre els carrers a França

Quan es complixen dos anys de l'arribada a l'Elisi d'Emmanuel Macron (el gran amic dels liberals de Ciudadanos) els funcionaris han tornat a eixir al carrer.
Los servicios públicos vuelven a tomar las calles en Francia

Cuando se cumplen dos años de la llegada al Elíseo de Emmanuel Macron (el gran amigo de los liberales de Ciudadanos) los funcionarios han vuelto a salir a la calle.
La futura llei de transformació de la funció pública preveu la supressió de fins a 70.000 llocs de treball. Tal vegada ara comencem a entendre els que significa la mobilització dels jupetins grocs a França i el que ens pot esperar ací amb un govern on participe Ciudadanos.La futura ley de transformación de la función pública prevé la supresión de hasta 70.000 puestos de trabajo. Tal vez ahora comenzemos a entender los que significa la mobilización de los chalecos amarillos en Francia y lo que nos puede esperar aquí con un gobierno donde participe Ciudadanos.







La protesta s'ha deixat sentir en l'administració, l'ensenyament, la sanitat o el transport. Igual que en la sanitat i en l'administració local, la pèrdua de poder adquisitiu i en general la baixada de la qualitat de l'ocupació és suportada de forma especial per les dones.La protesta se ha dejado sentir en la administración, la enseñanza, la sanidad o el transporte. Al igual que en la sanidad y en la administración local, la pérdida de poder adquisitivo y en general la bajada de la calidad del empleo es soportada de forma especial por las mujeres.
El debat ja s'ha iniciat en l'Assemblea Nacional i portarà a nivells de precarietat del tot insuportables. I, en conseqüència, aguditzarà la ruptura del servei públic (objectiu d'aquells que es denominen "liberals", com Esperanza Aguirre i el ja esmentat Albert Rivera), essencial per al manteniment del sistema de benestar.El debate ya se ha iniciado en la Asamblea Nacional y llevará a niveles de precariedad del todo insoportables. Y, en consecuencia, agudizará la ruptura del servicio público (objetivo de aquellos que se denominan "liberales", como Esperanza Aguirre y el ya mencionado Albert Rivera), esencial para el mantenimiento del sistema de bienestar.
Eixa iniciativa legislativa contempla en la seua redacció original la supressió del Comité de seguretat i higiene en el treball (CHSCT), la instància que reunix els representants de personal en la funció pública i estendre la durada dels contractes temporals fins a sis anys. Esa iniciativa legislativa contempla en su redacción original la supresión del Comité de seguridad e higiene en el trabajo (CHSCT), la instancia que reúne a los representantes de personal en la función pública y extender la duración de los contratos temporales hasta seis años.

No hay comentarios:

Publicar un comentario