lunes, 6 de mayo de 2019

10 sentits: “À tous les clandestins”

Si diumenge passat us vam convidar a participar en la campanya "Abraçada dels Pobles, les Persones i els Drets Humans", este dimarts 7 de maig, a les 18.00, a "les Naus" es presentarà, dins del festival 10 sentits l'acció “À tous els clandestins”. Acció que es durà a terme el dissabte 11 de maig, en 7 de les 11 marquesines de la EMT a pl. de l'Ajuntament.Si el pasado domingo os invitamos a participar en la campaña "Abrazo de los Pueblos, las Personas y los Derechos Humanos", este martes 7 de mayo, a las 18:00, en las Naves se presentará, dentro del festival 10 sentidos la acción “À tous les clandestins”. Acción que se llavará a cabo el sábado 11 de mayo, en 7 de las 11 marquesinas de la EMT en pl. del Ayuntamiento.
El 7 de maig, a les 18.00, a "les Naus" i partint de la seua experiència en relació al projecte, parlaran amb Patricia Gómez (que tenim la sort que "és de" i "viu a" Xirivella) i Mª Jesús González (artistes), tambè amb David Pérez (catedràtic en la UPV), Emilio Martí López (cineasta) i Sara Verdú Vila (València Acull, Campaña CIEs NO) sobre art, cinema i migració.El 7 de mayo, a las 18:00, y partiendo de su experiencia en relación al proyecto, hablaran con Patricia Gómez (que tenemos la suerte que "es de" y "vive en" Xirivella) y Mª Jesús González (artistas), también con David Pérez (catedrático en la UPV), Emilio Martí López (cineasta) y Sara Verdú Vila (Valencia Acoge, Campaña CIEs NO) sobre arte, cine y migración.








El projecte “À tous els clandestins” aborda el fenomen contemporani de les migracions enfocant-se en la ruta que partix de les costes occidentals africanes fins a Canàries.El proyecto “À tous les clandestins” aborda el fenómeno contemporáneo de las migraciones enfocándose en la ruta que parte de las costas occidentales africanas hasta Canarias.
Amb “À tous els clandestins” ens enfrontem a la recuperació d'una memòria visual, una memòria que conforma la nostra història i el nostre present (el present que estem vivint i la història que estem perdent). Una memòria que, no obstant això, resulta desconeguda (encara que no irrecognoscible) i la presència de la qual esdevé, en cert sentit, impresentable.Con “À tous les clandestins” nos enfrentamos a la recuperación de una memoria visual, una memoria que conforma nuestra historia y nuestro presente (el presente que estamos viviendo y la historia que estamos perdiendo). Una memoria que, sin embargo, resulta desconocida (aunque no irreconocible) y cuya presencia deviene, en cierto sentido, impresentable.
Migrar no és delicte, és resistència.

Que no s'ofeguen més somnis ni es criminalitze la solidaritat.

Cap persona és il·legal i la lliure circulació és un dret.
Migrar no es delito, es resistencia.

Que no se ahoguen más sueños ni se criminalice la solidaridad.

Ninguna persona es ilegal y la libre circulación es un derecho.


No hay comentarios:

Publicar un comentario