lunes, 6 de mayo de 2019

Emotiva abraçada col·lectiva a València

L’Abraçada solidària a València per a combatre al neofeixisme ha servit de fermall a la mobilització convocada en favor de les persones migrants i contra el neofeixisme que pren terreny per tota Europa.El abrazo solidario en València para combatir al neofascismo ha servido de broche a la movilización convocada en favor de las personas migrantes y contra el neofascismo que toma terreno por toda Europa.
L'Abraçada dels Pobles, les Persones i els Drets Humans va reunir en la pl. de l'Ajuntament de València a diversos centenars d'éssers humans disposats a fondre's en una multitudinària abraçada solidària. Si a Euskadi fa dos anys va ser l'emblemàtica Guernica i enguany ha sigut Durango, també a València s'ha sentit el clam ciutadà contra la xenofòbia i en favor de l'acolliment ahir en estes ciutats sacsejades 82 anys arrere per les bombes de l'aviació feixista, s'ha denunciat la manipulació i la falsedat del discurs que culpa a la migració de la crisi social i econòmica a Europa, ocultant la responsabilitat de les elits econòmiques i polítiques.El Abrazo de los Pueblos, las Personas y los Derechos Humanos reunió en la pl. del Ayuntamiento de Valencia a varios cientos de seres humanos dispuestos a fundirse en un multitudinario abrazo solidario. Si en Euskadi hace dos años fue la emblemática Gernika y este año ha sido Durango, también en Valencia se ha oido el clamor ciudadano contra la xenofobia y en favor de la acogida, ayer en estas ciudades sacudidas 82 años atrás por las bombas de la aviación fascista, se ha denunciado la manipulación y la falsedad del discurso que culpa a la migración de la crisis social y económica en Europa, ocultando la responsabilidad de las élites económicas y políticas.


Participaciónmasiva en el abrazo colectivo en solidaridad con las personasmigrantes




Per això s'ha recordat que van ser EIXES ELITS les que van dibuixar amb esquadra i cartabó això que coneixem com a fronteres. Ho van fer per a anar a robar, a saquejar, a espoliar pobles i gents, a destruir ecosistemes i danyar la terra.Por eso se ha recordado que fueron ESAS ÉLITES las que dibujaron con escuadra y cartabón eso que conocemos como fronteras. Lo hicieron para ir a robar, a saquear, a expoliar pueblos y gentes, a destruir ecosistemas y dañar la tierra.
Ahir a València es van escoltar missatges per a frenar la criminalització de la solidaritat cap a les persones refugiades i migrants, alguna cosa que practiquen els governs de qualsevol color a Europa.Ayer en Valencia se escucharon mensajes para frenar la criminalización de la solidaridad hacia las personas refugiadas y migrantes, algo que practican los gobiernos de cualquier color en Europa.
Fa uns mesos uns partits polítics van declarar esta ciutat, València, com a ciutat d'acolliment. Només va ser això, una declaració, no va passar molt de temps perquè ens adonàrem que els CIE’s continuaven funcionant, les fulles tallants en les tanques de Ceuta i Melilla i es prohibia als vaixells humanitaris que salvaren vides. Ja ho hem dit, només va ser una declaració. Llàstima.Hace unos meses unos partidos políticos declararon esta ciudad, Valencia, como ciudad de acogida. Solo fue eso, una declaración, no pasó mucho tiempo para nos dieramos cuenta que los CIE’s seguian funcionando, la cuchillas seguían en las vallas de Ceuta y Melilla y se prohibía a los barcos humanitarios que salvaran vidas. Ya lo hemos dicho solo fue una declaración. Lástima.
Ahir a València ens vam abraçar un grup heterogeni de feministes, gents de la cultura, ecologistes, sindicalistes i organitzacions que lluiten pels drets socials, sense oblidar-nos de les persones pensionistes. Ayer en Valencia se escucharon mensajes para frenar la criminalización de la solidaridad hacia las personas refugiadas y migrantes, algo que practican los gobiernos de cualquier color en Europa.
El 26M, eixe grup heterogeni haurem d'optar pels qui ens representen a Europa i els qui gestionen les nostres ciutats. Tindrem memòria? El 26M, ese grupo heterogéneo tendremos que optar por quienes nos representan en Europa y quienes gestionan nuestras ciudades. ¿Tendremos memoria?

No hay comentarios:

Publicar un comentario