sábado, 6 de abril de 2019

"Que s'ofeguen, així mai podran vindre"


Una altra setmana més. La consciència remoguda i la ràbia instal·lada en els meus budells.Otra semana más. La conciencia removida y la rabia instalada en mis tripas.
Una altra setmana més i el govern de Pedro Sánchez i del seu ministre Ávalos sense concedir-los el permís per a salpar als vaixells de salvament humanitari Open Arms i a l'Aita Mari.Otra semana más y el gobierno de Pedro Sánchez y de su ministro Ávalos sin concederles el permiso para zarpar a los barcos de salvamento humanitario Open Arms y al Aita Mari.
Acuse eixa Europa hipòcrita que nega l'auxili a milers d'éssers expulsat de les seues terres per la misèria, la guerra, la intolerància. Eixa Europa, campiona en guerres i exili i que ara tanca les seues portes als qui busquen asil.Acuso a esa Europa hipócrita que niega el auxilio a millares de seres expulsado de sus tierras por la miseria, la guerra, la intoleranacia. Esa Europa, campeona en guerras y exilio y que ahora cierra sus puertas a quienes buscan asilo.
Acuse eixe govern de Pedro Sánchez, que va posar en l'aparador l'Aquarius, per a després asseure's ràpidament en la taula de Salvini. "Que s'ofeguen, així mai podran vindre", eixe és el nou crit de Pedro Sánchez. Què si no és el que està fent en retenir a l'Aita Mari i a l'Open Arms?Acuso a ese gobierno de Pedro Sánchez, que puso en el escaparate el Aquarius, para después sentarse rapidamente en la mesa de Salvini. "Que se ahoguen, así nunca podrán venir" ese es el nuevo grito de Pedro Sánchez. Qué si no, es lo que está haciendo al retener al Aita Mari i al Open Arms?
Sé que les meues paraules no són més que un alleujament... que trist que eixe alleujament no es puga aplicar als qui moren en el mar! Se que mis palabras no son más que un desahogo... ¡qué triste que ese desahogo no se pueda aplicar a quienes fallecen en el mar!


1 comentario:

  1. Gent com esta dona són les que necessitem que estiguen presents en el Parlament. Sobren les que amaguen la seua miserable pell amb vestits i corbates. Amb els seus collarets, la seua bona perruqueria i manicura setmanal. Ben afaitats i pentinats. Però amb un cor negre com el carbó.

    Ja saps PASSA-HO!

    ResponderEliminar