martes, 16 de abril de 2019

#VidasOmuertes

Perquè tu pugues triar, primer han de fer-ho ells. Demana al teu candidat perquè conteste, deixarà als vaixells de rescat complir amb la seua labor, o deixaran que continuen morint persones en el mar? No hi ha punt mitjà. Si no tries, no et trie. Para que tú puedas elegir, primero deben hacerlo ellos. Pide a tu candidato para que conteste, ¿dejará a los barcos de rescate cumplir con su labor, o dejarán que sigan muriendo personas en el mar? No hay punto medio. Si no eliges, no te elijo.
Proactiva Open Arms demana a les persones que encapçalen les llistes a les eleccions generals que trien: "Vides o morts?"Proactiva Open Arms pide a los candidatos a las elecciones generales que elijan: "¿Vidas o muertes?"
L'ONG Proactiva Open Arms ha llançat una campanya amb la qual demanen als líders (tots homens, que casualitat!) de PSOE, PP, Ciutadans i Podem que trien entre "vides o morts" al Mediterrani, és a dir, que trien entre deixar eixir o no als vaixells de rescat de migrants. "Vides o morts? Triar vides és permetre als vaixells de rescat (recordem que també es troba en esta situació el vaixell "Aita Mari", que va salpar de Bilbao sense permís i que ho ha obtingut a Lisboa per a dirigir-se a Lesbos, però no per a efectuar rescats) , complir amb la seua labor, tota la resta és triar morts. No hi ha punt mitjà. Has de triar", resa la petició.La ONG Proactiva Open Arms ha lanzado una campaña con la que piden a los líderes (todos hombres, ¡que casualidad! )de PSOE, PP, Ciudadanos y Podemos que elijan entre "vidas o muertes" en el Mediterráneo, es decir, que elijan entre dejar salir o no a los barcos de rescate de migrantes. "¿Vidas o muertes? Elegir vidas es permitir a lo barcos de rescate (recordemos que también se encuentra en esta situación el barco "Aita Mari", que zarpó de Bilbao sin permiso y que lo ha obtenido en Lisboa para dirigirse a Lesbos, pero no para efectuar rescates) cumplir con su labor, todo lo demás es elegir muertes. No hay punto medio. Tienes que elegir", reza la petición.


Actualment, el Govern espanyol del PSOE, presidit per Pedro Sánchez i amb el seu ministre de foment José Luis Ávalos (mira, altra casualitat, també són homens), mantenen retingut en el port de Barcelona el vaixell de rescat de migrants de Proactiva Open Arms (no s’oblidem de l’Aita Mari), que opera al Mediterrani. Esta decisió va ser criticada pel Papa en una entrevista en 'Salvats', quan va assegurar que li semblava "una injustícia molt gran". "Per a què es fa? Perquè s'ofeguen?", va preguntar.Actualmente, el Gobierno español del PSOE, presidido por Pedro Sánchez y con su ministro de fomento José Luis Ávalos (mira, otra casualidad, también son hombres), mantiene retenido en el puerto de Barcelona el barco de rescate de migrantes de Proactiva Open Arms (no olvidemos al Aita Mari), que opera en el Mediterráneo. Esta decisión fue criticada por el Papa en una entrevista en 'Salvados', cuando aseguró que le parecía "una injusticia muy grande". "¿Para qué se hace? ¿Para que se ahoguen?", preguntó.
Preguntem als candidats (ja ho hem dit, són tots homens):"Vides o morts?".
Després, triarem nosaltres, "Vides o morts?"
Preguntémos también a los candidatos (Ya lo hemos dicho, son todos hombres):"¿Vidas o muertes?".
Después, elegiremos nosotras, "¿Vidas o muertes?"


No hay comentarios:

Publicar un comentario