viernes, 16 de agosto de 2019

Salvem-los, hipòcrites!

Esperem que este article i este vídeo servisca per a entendre i defensar millor a la gent que ajuda a salvar vides al Mediterrani i als qui s'atrevixen a buscar un futur millor. També et convidem a rellegir una entrada del 15 de juny sobre este assumpte, és MOLT INTERESSANT.Esperamos que este artículo y este vídeo sirva para entender y defender mejor a la gente que ayuda a salvar vidas en el Mediterráneo y a quienes se atreven a buscar un futuro mejor. También te invitamos a releer una entrada del 15 de junio sobre este asunto, es MUY INTERESANTE.
Ah!, continuem demanant-te que escrigues al President del Govern en funcions Sr. Pedro Sánchez, perquè no multe, ni abandone a l'Open Arms i a l'Ocean Viking. Clica en este enllaç a "Moncloa: Escriu al President del govern" i un model de carta (pots utilitzar un altre).

Ja saps "UNA GOTA, AMB SER POC, AMB UNA ALTRA FA XÀFEC"
Ah!, seguimos pidiéndote que escribas al Presidente del Gobierno en funciones Sr. Pedro Sánchez, para que no multe, ni abandone al Open Arms y al Ocean Viking. Clica en este enlace a "Moncloa: Escribe al Presidente del gobierno" y un modelo de carta (puedes utilizar otro).

Ya sabes "UNA GOTA, CON SER POCO, CON OTRA HACE AGUACERO"
Salvémoslos, ¡hipócritas! CONTRAPODER (eldiario.es)

No hay comentarios:

Publicar un comentario