sábado, 2 de marzo de 2019

Març 2019: Huit dies de revolta feminista.


Diumenge 3 de marçDomingo 3 de marzo
De 11,00 a 13,00 Taula reivindicativa de dones amb motiu de la vaga feminista al mercat de l’av. de la Constitució.De 11,00 a 13,00 Mesa reivindicativa de mujeres con motivo de la huelga feminista al mercado de la av. de la Constitución.
Dilluns 4 de marçLunes 4 de marzo
18,00 Inauguració dels actes al voltant 8 de març18,00 Inauguración de los actos alrededor 8 de marzo
18,30 Xarrada-col·loqui «Les polítiques públiques d’igualtat», amb Laura Berja Vega i Laura Isabel Gómez García, a la Casa de la Dona.18,30 Charla-coloquio «Las políticas públicas de igualdad», con Laura Berja Vega y Laura Isabel Gómez García, a la Casa de la Dona.
Un any després de l’esclat del moviment feminista, Xirivella està més que preparada per a celebrar-ho com toca. Fins al dia de hui, s’ha estat fent un treball enorme des de la Coordinadora de Dones de Xirivella (Casa de la Dona-Comissió d’Igualtat).Un año después del estallido del movimiento feminista, Xirivella está más que preparada para celebrarlo cómo toca. Hasta el día de hoy, se ha estado haciendo un trabajo enorme desde la Coordinadora de Mujeres de Xirivella (Casa de la Dona-Comisión de Igualdad).
Esta setmana, tot el treball eixirà als carrers sota la forma de huit dies de revolta. I ho farà una vegada més per a cridar en nom de les invisibilitzades, començant per les assassinades, però també per totes aquelles que ningú vol mirar tot i que també treballem, vivim i sentim. Entre elles les cuidadores de tots els àmbits, que fins ara no hem vist que el nostre treball reba el reconeixement que mereix.Esta semana, todo el trabajo saldrá a las calles bajo la forma de ocho días de revuelta. Y lo hará una vez más para gritar en nombre de las invisibilizadas, empezando por las asesinadas, pero también por todas aquellas que nadie quiere mirar a pesar de que también trabajamos, vivimos y sentimos. Entre ellas las cuidadoras de todos los ámbitos, que hasta ahora no hemos visto que nuestro trabajo reciba el reconocimiento que merece.
Enguany des del feminisme volem remarcar també la interseccionalitat del moviment, que és també antiracista i anticapitalista.Este año desde el feminismo queremos remarcar también la interseccionalidad del movimiento, que es también antirracista y anticapitalista.


Las que faltaronIgualdad es la palabra

No hay comentarios:

Publicar un comentario