domingo, 10 de marzo de 2019

'Xiulem pel tren'


A ningú ser ens escapa la importància que té una bona xarxa de rodalies. Totes coneixem el temps que "perdem" per a desplaçar-nos als nostres llocs de treball, o per a fer tasques necessàries en la nostra vida quotidiana. Igual que sabem la inversió que fem en els nostres desplaçaments. Com també, el cost mediambiental que això suposa.A nadie ser nos escapa la importancia que tiene una buena red de cercanías. Todas conocemos el tiempo que "perdemos" para desplazarnos a nuestros puestos de trabajo, o para realizar tareas necesarias en nuestra vida cotidiana. Al igual que sabemos la inversión que hacemos en nuestros desplazamientos. Como también, el coste medioambiental que esto supone.
Per tot això felicitar la plataforma "Indignats amb Renfe", a "Usuaris del Tren Valencià", al Sindicat CGT i a la Federació d'Associacions Veïnals Silvel·la de Xirivella, que estan fent un treball encomiable en benefici de tota la ciutadania.

DONEM-LOS SUPORT. S'ho mereixen.
Por todo ello felicitar a la plataforma "Indignats amb Renfe", a "Usuaris del Tren Valencià", al Sindicato CGT i a la Federació d'Associacions Veïnals Silvel·la de Xirivella, que están haciendo un trabajo encomiable en beneficio de toda la ciudadanía.

APOYÉMOSLES. Se lo merecen.
Noticies premsa:
La Veu
Levante
Cadena Ser
À Punt
Noticias prensa:
La Veu
Levante
Cadena Ser
À Punt



No hay comentarios:

Publicar un comentario