sábado, 9 de marzo de 2019

Ací estem, les feministes!


Hui 9M, despertem i costa reposar-se, la recàrrega d'energia que vivíem ahir a la nit als carrers de València «patriarcat enrere, feminisme endavant». Toca veure totes les imatges, totes les increïbles mobilitzacions, que de llarg a llarg del planeta s'han realitzat. I, per descomptat, les que s'han realitzat en la nostra terra, a Xirivella i a València. Una gran ona que ha quedat gravada en la nostra retina.Hoy 9M, despertamos y cuesta reponerse, de la recarga de energía que vivimos ayer noche en las calles de Valencia «patriarcado para atras, feminismo para adelante». Toca ver todas las imágenes, todas las increíbles movilizaciones, que a lo largo y ancho del planeta se han realizado. Y, como no, las que se han realizado en nuestra tierra, en Xirivella y en València. Un gran ola que ha quedado gravada en nuestra retina.
Ahir centenars de milers de dones ens vàrem parlar unes a unes altres, sense paraula, a través de les mirades còmplices i ens sentirem fortes i ens sentirem lliures i ens sentirem DONES.Ayer centenares de miles de mujeres nos hablamos unas a otras, sin palabras, a través de las miradas cómplices y nos sentimos fuertes y nos sentimos libres y nos sentimos MUJERES.
Ningú ho hauria dit, mare i filla, de la mà, cridant alegrement «Ací estem, les feministes!» i la lluentor dels seus ulls al creuar-se. Mai ho haurien pensat, juntes en una manifestació, reivindicant la fi d'una opressió que patim de tan diferent forma.Nadie lo hubiera dicho, madre e hija, de la mano, gritando alegremente «¡Aquí estamos, las feministas!» y el brillo de sus ojos al cruzase. Nunca lo hubieran pensado, juntas en una manifestación, reivindicando el fin de una opresión que padecemos de tan diferente forma.
Ací estem, les feministes!¡Aquí estamos, las feministas!


No hay comentarios:

Publicar un comentario