lunes, 18 de marzo de 2019

Una iniciativa VALENTA. Clar que sí!


Dones feministes creen un jurat per a valorar les falles que només homes han puntuatMujeres feministas crean un jurado para valorar las fallas que solo hombres han puntuado
Les Beatrius aplicaran la perspectiva de gènere per a jutjar els monuments de Secció Especial en resposta a la falta de dones en el comité que atorga els premis Las Beatrius aplicarán la perspectiva de género para juzgar los monumentos de Sección Especial en respuesta a la falta de mujeres en el comité que otorga los premios.
Aquesta és la resposta que el col·lectiu de periodistes Les Beatrius ha donat davant "l'anòmala situació" d'enguany, en la qual el jurat que ha avaluat i premiat les principals falles de València ha estat format només per homes.Esta es la respuesta que el colectivo de periodistas Las Beatrius ha dado ante "la anómala situación" de este año, en la cual el jurado que ha evaluado y premiado las principales fallas de Valencia ha sido formado solo por hombres.
Les Beatrius han portat endavant aquesta iniciativa, segons expliquen al seu compte de Twitter, perquè no volen "esperar a 2020 per a fer efectiu el dret a participar en igualtat de condicions en tots els espais de decisió i que la imatge de la dona siga respectada com mereix".Las Beatrius han llevado adelante esta iniciativa, según explican a su cuenta de Twitter, porque no quieren "esperar a 2020 para hacer efectivo el derecho a participar en igualdad de condiciones en todos los espacios de decisión y que la imagen de la mujer sea respetada cómo merece".
Llegiu aquesta nota al «Diari La Veu» Leed esta nota al «Diari La Veu»

El jurat està compost per 9 dones de diferents col·lectius feministes com les mateixes Beatrius, CDAW, Dones Grans, Associació Alanna, Escola Pensament Feminista A. Valcárcel, Antígona, Casa de la Dona i Dones Progressistes.

Per fer l'avaluació hem creat un test #BrechdelFaller, en el qual tindrem en compte 13 criteris per avaluar les #FallesEspecial Us invitem a totes a utilitzar-lo quan passegeu per València aquestos dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario