jueves, 21 de noviembre de 2013

La Plataforma en defensa dels serveis públics de Xirivella demana es convoque ja el Consell Escolar Municipal

La Plataforma en defensa dels serveis públics de Xirivella denúncia que encara no hi ha resposta per part de l'Ajuntament de Xirivella a la petició que membres del Consell Escolar Municipal van realitzar fa més d'una setmana per a que se celebrara una convocatòria extraordinària per a abordar el tema de la renúncia de construir l'IES Ramón Muntaner en la població.

L'aprovació en el ple extraordinari d'octubre per part del govern municipal del Partit Popular de la renúncia a la construcció de l'institut per l'adequació de l'edifici antic on es troben els alumnes i les instal·lacions dels quals estan totalment obsoletes, va provocar que membres del Consell Escolar Municipal demanaren a iniciativa pròpia es convocara amb caràcter extraordinari aquest òrgan per a tractar la decisió política de no voler la construcció de l'IES. La Plataforma considera que aquesta decisió modifica substancialment el mapa escolar de Xirivella i que ha de ser tractat al Consell Escolar Municipal on està representada tota la comunitat educativa.

La Plataforma i dins d'ella els membres del Consell Escolar Municipal denunciem que es prenguen decisions paral·leles sense convocar els òrgans de participació de la comunitat educativa de Xirivella ja que legalment estan constituïts per a açò. Esperem que la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Xirivella, Paqui Bartual, ho convoque a iniciativa pròpia ja que és la seua obligació i que mostra una vegada més la falta de compromís amb l'escola pública del municipi i la defensa del seu partit per sobre de tot.
Nota de premsa

No hay comentarios:

Publicar un comentario