domingo, 27 de octubre de 2013

30-O. l'Ajuntament, és públic, és teu, salva-ho!



30 d'octubre
10:30 a les Torres de Serrans,
11:00 a l'Ajuntament de València,
12:00 a la delegació de Govern,
19:00 a l'Ajuntament de Xirivella



Des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Xirivella compartim plenament les reflexions que es realitzen des del moviment veïnal quan s'afirma, en el manifest que ha fet públic, que “els ajuntaments han sigut, des de la seua democratització en 1979, l'administració més propera a la gent, la que ha atès de manera més ràpida les seues demandes i la que ha estat més atenta a les carències dels més necessitats”.

Des de la
Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Xirivella venim denunciant, com també denuncia el moviment veïnal, que d'aprovar-se definitivament el projecte de llei en la seua actual redacció suposarà en molts casos la pèrdua de múltiples serveis públics que patirà directament la ciutadania perquè ningú els prestarà, mentre que uns altres passaran a ser privatitzats (podent ser gaudits únicament per qui els puga pagar) que és el vertader objectiu de la reforma.

Des de la
Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Xirivella també compartim la reflexió que les associacions de veïns realitzen quan afirmen que “ha de ser l'interès de la ciutadania el que prevalga a l'hora d'abordar una reforma de tal calat i de tal importància com la qual es pretén” i no suposats interessos econòmics en el curt termini que oculten en realitat l'interès d'acabar amb el paper que les administracions democràtiques més properes a la ciutadania vénen jugant, per a fer negoci amb els seus serveis públics.
El pròxim dia 30 d'octubre, a les 19:00 hores, acudeix a les portes del teu ajuntament. Participa en la cadena humana. Protegeix el teu ajuntament!

És públic, és teu, salva-ho!




No hay comentarios:

Publicar un comentario