lunes, 18 de febrero de 2019

Calendari d'acció "cap a la vaga feminista" a Xirivella

8M. VAGA FEMINISTA A
 XIRIVELLA
Diumenge 3 de març
Des de les 11.00 i fins a les 13.00 hores estarem en el mercat de l'avinguda de la Constitució informant sobre la vaga i els diferents actes reivindicatius que tindran lloc en el municipi.


Dimecres 6 de març
Taula redona "La prostitució: violència patriarcal" amb Concha Hurtado i Maite Gabaldón. A les 18.30h a la Casa de la Dona.


Dijous 7 de març
En commemoració del Dia Internacional de les Dones, la Comissió d'Igualtat de la Casa de la Dóna de Xirivella, convoca a la manifestació per la igualtat i contra les violències masclistes, a les 19 hores, des de la plaça d'Espanya fins a l'Ajuntament.



Divendres 8 de març
S'ha convocat vaga per a denunciar les desigualtats que patixen les dones. La vaga és laboral, de consum, de cures i estudiantil. Així que pots contribuir eixe dia si no vas a treballar o parant almenys dues hores, si no compres, si deixes que siguen els homes els qui s'encarreguen de la cura de les criatures i de les persones majors, si penges un davantal al balcó. Fes visible la teua protesta contra les discriminacions: la precarietat laboral, la bretxa salarial, l'assetjament sexual i tota mena de violències.



Ens veiem a les 12 h en la concentració de la plaça de l'Ajuntament de Xirivella, en la qual es llegirà un manifest i es farà un Ple de dones. A les 18 h manifestació a València que s'inicia al carrer Xàtiva.





Si vols oferir-te per a tasques de difusió o suport concret abans i durant el 8M contacta am

pserveispublicsxirivella@gmail.com



8M. HUELGA FEMINISTA EN XIRIVELLA
Domingo 3 de marzo
Desde las 11.00 y hasta las 13.00 horas estaremos en el mercado de la avenida de la Constitución informando sobre la huelga y los diferentes actos reivindicativos que tendrán lugar en el municipio.


Miercoles 6 de marzo
Mesa redonda “La prostitución: violència patriarcal” con Concha Hurtado y Maite Gabaldón. A las 18.30 en la Casa de la Dona.


Jueves 7 de marzo
En conmemoración del Día Internacional de las Mujeres, la Comisión de Igualdad de la Casa de la Dona de Xirivella, convoca a la manifestación por la igualdad y contra las violencias machistas, a las 19 horas, desde la plaza de España hasta el Ayuntamiento.


Viernes 8 de marzo
Se ha convocado huelga para denunciar las desigualdades que sufren las mujeres. La huelga es laboral, de consumo, de cuidados y estudiantil. Así que puedes contribuir ese día si no vas a trabajar o parando al menos dos horas, si no vas a comprar, si dejas que sean los hombres quienes se encarguen del cuidado de las criaturas y de las personas mayores, si cuelgas un delantal en el balcón. Haz visible tu protesta contra las discriminaciones: la precariedad laboral, la brecha salarial, el acoso sexual y todo tipo de violencias,

Nos vemos a las 12 h en la concentración de la plaza del Ayuntamiento de Xirivella, en la que se leerá un manifiesto y se hará un Pleno de mujeres. A las 18 h manifestación en Valencia que se inicia en la calle Xàtiva.




Si quieres ofrecerte para trabajos de difusión o soporte concreto, antes y durante el 8M, contacta con

pserveispublicsxirivella@gmail.com
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario