martes, 23 de abril de 2019

L'OCDE, advertix: Panorama ombrívol

L'OCDE en el seu informe titulat “Baix pressió: la reducció de la classe mitjana” (“Under Pressure: The Squeezed Middle Class”) remarca que, en els estats més rics, fins i tot amb dos sous per llar és cada vegada més difícil aconseguir el nivell mitjà d'ingressos.La OCDE en su informe titulado “Bajo presión: la reducción de la clase media” (“Under Pressure: The Squeezed Middle Class”) remarca que, en los estados más ricos, incluso con dos sueldos por hogar es cada vez más difícil alcanzar el nivel medio de ingresos.
També revela l'informe que «Fa tres decennis, la renda global del conjunt de les llars d'ingressos mitjans era quatre vegades superior a la renda global de les llars d'ingressos elevats. Actualment, eixa ràtio és inferior a tres».También revela el informe que «Hace tres decenios, la renta global del conjunto de los hogares de ingresos medios era cuatro veces superior a la renta global de los hogares de ingresos elevados.
L'anàlisi de l'OCDE dibuixa un panorama ombrívol i és una crida a passar a l'acció. "Hem de respondre a les preocupacions sobre el cost de la vida, la igualtat i la incertesa". Advertix l'informe.El análisis de la OCDE dibuja un panorama sombrío y es un llamamiento a pasar a la acción. "Tenemos que responder a las preocupaciones sobre el coste de la vida, la igualdad y la incertidumbre". Advierte el informe.
Per a combatre el sentiment d'injustícia fiscal de la majoria de la població, esta institució proposa alleugerir l'impost sobre la renda i fer-lo més progressiu, reforçant al mateix temps els impostos al capital, els beneficis immobiliaris i els drets de successió.Para combatir el sentimiento de injusticia fiscal de la mayoría de la población, esta institución propone aligerar el impuesto sobre la renta y hacerlo más progresivo, reforzando al mismo tiempo los impuestos al capital, los beneficios inmobiliarios y los derechos de sucesión.
Es a dir, tot el contrari que proposen el PP, C’s i VOX. Veient les enquestes sembla que Ángel Pestime tenia raó quan cantava allò d'"Y además nos votaréis" i Amaral recollia molt ben els nostres sentiments. Veurem que passa el 28A.Vamos, todo lo contrario que proponen el PP, C’s y VOX. Viendo las encuestas parece que Ángel Pestime tenía razón cuando cantaba aquello de "Y además nos nos votaréis" y Amaral recogía muy bien nuestro sentimientos. Veremos que pasa el 28A.


No hay comentarios:

Publicar un comentario