lunes, 22 de abril de 2019

Hui l'"Aita Mari" ha arribat a Quíos.

El vaixell "Aita Mari" ha arribat hui a Quíos amb el seu carregament de medicines, roba i altres materials de primera necessitat que repartiran entre els milers de refugiats que es troben en eixa illa grega.El barco Aita Mari ha llegado hoy a Quíos con su cargamento de medicinas, ropa y otros materiales de primera necesidad que van a repartir entre los miles de refugiados que se encuentran en esa isla griega.





Un primer pas abans de recalar en Lesbos, on descarregaran la resta, atents a la recrudescència de la guerra a Líbia.

En Lesbos, la seua segona escala en esta última missió, l'associació disposa d'un equip sanitari que atén les persones refugiades. Esperen que les autoritats gregues no obstaculitzen les seues intencions amb les traves com les que els va imposar l'Executiu de Pedro Sánchez i José Luis Ávalos durant tres mesos.
Un primer paso antes de recalar en Lesbos, donde descargarán el resto, atentos al recrudecimiento de la guerra en Libia.

En Lesbos, su segunda escala en esta última misión, la asociación dispone de un equipo sanitario que atiende a las personas refugiadas. Esperan que las autoridades griegas no obstaculicen sus intenciones con las trabas como las que les impuso el Ejecutivo de Pedro Sánchez y José Luis Ávalos durante tres meses.
El "Aita Mari" recollí ajuda humanitària a Guipúscoa, A Corunya i Mallorca per a repartir entre els més de 14.000 refugiats que sobreviuen en tendes de campanya i caravanes precàries a les illes gregues de Quíos i Lesbos.El Aita Mari recogió ayuda humanitaria en Gipuzkoa, A Coruña y Mallorca para repartir entre los más de 14.000 refugiados que sobreviven en tiendas de campaña y caravanas precarias en las islas griegas de Quíos y Lesbos.
El seu objectiu, afigen, seria poder rescatar a persones en el Mediterrani central, però això depén de com evolucione el conflicte a Líbia, cosa que els preocupa veient l'ofensiva sobre Tripoli de les tropes al comandament del mariscal Jalifa Hafter, cap de l'anomenat Exèrcit Nacional Libi (LNA). Un altre exemple que posa en relleu la ingerència de potències estrangeres que patix Líbia. Mentre França, dóna suport a l'Exèrcit Nacional Libi (LNA) i Itàlia és el principal suport de govern Libi impost per l'ONU.Su objetivo, añaden, sería poder rescatar a personas en el Mediterráneo central pero ello depende de cómo evolucione el conflicto en Libia, algo que les preocupa viendo la ofensiva sobre Tripoli de las tropas al mando del mariscal Jalifa Hafter, jefe del llamado Ejército Nacional Libio (LNA). Otro ejemplo que pone de relieve la injerencia de potencias extranjeras que padece Líbia. Francia, afin al Ejército Nacional Libio (LNA) e Italia principal apoyo de gobierno Líbio impuesto por la ONU.
El divendres, el cap del Govern imposat per l'ONU a Trípoli es va queixar de la posició de països com els Estats Units o Rússia, que han evitat condemnar a Hafter, o com Aràbia Saudita, Unió dels Emirats Àrabs i Egipte, que donen suport decididament al mariscal.

Mentrestant l'Open Arms retarda fins al dimarts la seua eixida a causa del temporal marítim.
El viernes, el jefe del Gobierno impuesto por la ONU en Trípoli, Fayez al Serraj, se quejó de la posición de países como Estados Unidos o Rusia, que han evitado condenar a Hafter, o como Arabia Saudí, Emiratos Árabes Unidos y Egipto, que apoyan decididamente al mariscal.

Mientras tanto el Open Arms retrasa hasta el martes su salida debido al temporal marítimo.
Per cert, la campanya de Proactiva Open Arms #vidasOmuertes, contínua oberta. La pregunta si permetran que els vaixells de salvament humanitari complisquen la seua labor al Mediterrani, només ha rebut resposta afirmativa de la candidata de PACMA i del candidat d'Unidas Podemos. Pedro Sánchez, de moment dóna la callada per resposta a 434 peticions, el mateix que fa Pablo Casado amb 119 peticions i, el mateix Albert Rivera 182 peticions amb la callada per resposta. Encara que eixa callada, ja és una resposta.

Sabem que Líbia té grans bosses de petroli. Ho sabem.

A Europa no se li cau la cara de vergonya. I a nosaltres!

El 26M tenim l’oportunitat de donar el nostre parer.
Por cierto, la campaña de Proactiva Open Arms #vidasOmuertes, continua abierta. La pregunta si van a permitir que los barcos de salvamento humanitario cumplan su labor en el Mediterráneo, solo ha recibido respuesta afirmativa de la candidata de PACMA y del candidato de Unidas Podemos. Pedro Sánchez, de momento da la callada por respuesta a 434 peticiones, lo mismo que hace Pablo Casado con 119 peticiones y, lo mismo Albert Rivera 182 peticiones con la callada por respuesta. Aunque esa callada, ya es una respuesta.

Sabemos que Líbia tiene grandes bolsas de petróleo. Lo sabemos.

A Europa no se le cae la cara de vergüenza. ¡Y a nosotros!

El 26M tenemos la oportunidad de dar nuestro parecer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario