martes, 16 de abril de 2019

Quo Vadis Pedro Sánchez?

El pesquer "Aita Mari" convertit en buc de salvament va salpar divendres passat des de Lisboa rumb a Lesbos. Transporta ajuda humanitària –productes mèdics i d'higiene bàsics i llet en pols per a bebés– i el seu propòsit és utilitzar el vaixell com a hospital a les illes gregues, però no dedicar-se a labors de salvament.El pesquero "Aita Mari" convertido en buque de salvamento zarpó el pasado viernes desde Lisboa rumbo a Lesbos. Transporta ayuda humanitaria –productos médicos y de higiene básicos y leche en polvo para bebés– y su propósito es utilizar el barco como hospital en las islas griegas, pero no dedicarse a labores de salvamento.
Després d'eixir de Lisboa, amb la corresponent autorització de les autoritats portugueses, l'"Aita Mari" va rebre el dissabte una comunicació de l'Autoritat Marítima espanyola. En ella s'advertia a la tripulació que no té permís per a dirigir-se al Mediterrani i se li requeria que abans «procedisca a port espanyol», sol·licite despatx indicant port o zona de destinació i detall l'activitat que pretén realitzar.Tras salir de Lisboa, con la correspondiente autorización de las autoridades portuguesas, el "Aita Mari" recibió el sábado una comunicación de la Autoridad Marítima española. En ella se advertía a la tripulación que no tiene permiso para dirigirse al Mediterráneo y se le requería que antes «proceda a puerto español», solicite despacho indicando puerto o zona de destino y detalle la actividad que pretende realizar.
Que pretens Pedro Sánchez? Per què entorpir una labor humanitària?Que pretendes Pedro Sánchez? Por qué entorpecer una labor humanitaria?
Esperem que no bloquegen a l'"Aita Mari" a Palma de Mallorca, encara que l'actitud del President de Govern Pedro Sánchez i el seu Ministre José Luis Ábalos no presagien res bo.Esperemos que no bloqueen al "Aita Mari" en Palma de Mallorca, aunque la actitud del Presidente de Gobierno Pedro Sánchez y su Ministro José Luis Ábalos no presagian nada bueno.
¡¡¡ÚLTIMA HORA!!!
DEMÀ DIMECRES 17/04/2019, A les 14,30, ACCIÓ SOLIDÀRIA DE SUPORT A les ACCIONS HUMANITÀRIES Al MEDITERRANI.
PASSA-HO I NO FALTES, DONEM SUPORT A L'"OPEN ARMS" I A L'"AITA MARI"
¡¡¡ÚLTIMA HORA!!!
MAÑANA MIÉRCOLES 17/04/2019, A LAS 14,30, ACCIÓN SOLIDARIA DE APOYO A LAS ACCIONES HUMANITARIAS EN EL MEDITERRÁNEO.
PÁSALO Y NO FALTES, APOYEMOS AL "OPEN ARMS" I AL "AITA MARI"
Comunicat de la tripulació de l'"Aita Mari"
Campanya #VidasOmuertes

No hay comentarios:

Publicar un comentario