lunes, 30 de septiembre de 2013

No ens quedem a casa dient "no es pot fer res"

El que ara estem perdent, el què ara ens estan robant, ho van aconseguir lluitant i patint moltes persones. Persones que no van poder gaudir el fruit de la seua lluita, persones a les que ni tan sols podem donar-los la mà o les gràcies. No ens quedem a casa dient "no es pot fer res".

És qüestió de responsabilitat. Com mirarem a les nostres mares quan tornem a sa casa per que hem perdut la nostra? Què direm al nostre fill quan no tinguem diners perquè vaja a la universitat? Que ens direm nosaltres mateixos quan perdem d'una vegada per sempre el nostre dret a pensió?

Quantes persones van lluitar perquè gaudim de l'educació, la sanitat, les vacances, les pensions i tants d'altres beneficis, que va caldre arrancar-los, amb molt dolor, als avis d'els qui ara ens els lleven.

I nosaltres, estem disposats a lluitar per les generacions futures?
RECORDA: Pots participar en la consulta sobre educació, que està portant-se a terme a través de taules en centres educatius i universitaris i en altres punts neuràlgics, i de la web:
pròxima reunió de la plataforma: dimarts 1 d'octubre, a les 18:30 en el Centre Cívic Ausias March. Parlarem entre altres assumptes sobre la Consulta ciutadana per l'educació i de la reforma de l'Administració Local (un altre colp als drets de la ciutadania)

No hay comentarios:

Publicar un comentario