viernes, 8 de noviembre de 2013

Democràcia, “politiqueo” i nou institut

Enderrocament de l'antic IES Ramon Muntaner
Sembla que se'ns ha oblidat, i se'ls està oblidant als nostres governants, que la democràcia és la vigilància sobre qualsevol que exercisca el poder. Açò és justament el contrari que deixar-li que faça el que li done la real gana. Que açò, ni més, ni menys, és el que ha fet l'equip de govern d'aquest poble en decidir no construir el nou Institut Ramon Muntaner.

Volguera saber si és millor, o pitjor, remodelar l'antic Gonzalo Anaya, però ni tan sols han donat oportunitat de saber què es va ha fer, en què consisteix la “remodelació”. No han consultat amb ningú: ni Consell Escolar, ni Comunitat Educativa, ni ciutadania, amb ningú. L'equip de govern és el que està en la possessió de la veritat. Només ell, ningú més

Senyors i senyores de l'equip de govern de Xirivella, grup municipal de regidors del PP, militants del Partit Popular de Xirivella, votants d'eixe partit polític, tots sabem que les coses, sobretot si les “coses” afecten a tots, no es fan així. Recapaciten, consulten eixes decisions que hipotequen el futur d'un poble, posen per davant els interessos de la ciutadania abans que els personals. Per favor, rectifiquen.

Sabem que vivim una situació econòmica delicada, que tenim un país malalt, que s'estan encenent totes les llums roges i, que el malalt, ja no necessitarà un massatge cardíac a la desesperada, si no, més aviat, una operació a cor obert.
Per açò, més que mai, la ciutadania ha d'estar informada dels plans de futur que tenen per al poble i, abans de prendre determinacions decisives, consultar-les. En cas contrari serà la ciutadania la que haurà de prendre mesures.

El futur d'un poble, el futur de Xirivella, no es pot hipotecar per que algú vulga créixer en política. Eh, que no. Eh, que no es pot fer açò, Sr. Ortí, senyors i senyores del Partit Popular?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario