lunes, 11 de noviembre de 2013

De RTVV al Sr. Fabra, passant pel Sr. Ortí i el nostre nou Institut Ramon Muntaner




Sembla mentida. Però és veritat. Volen tancar RTVV i per a dissimular una acció tan venjativa volen anteposar la necessitat de dedicar eixos diners, a la sanitat, l'educació i l'assistència social. Són les restes de la bambolla immobiliària que encara es reflecteix en els seus rostres. Rostres de formigó armat.

Sr Ortí, senyors i senyores regidors del PP de Xirivella, expliquen açò. Quan amb nocturnitat i traïdoria, sense consultar-ho amb el Consell Escolar Municipal, decideixen renunciar a la construcció del nou institut Ramon Muntaner, resulta que el seu cap a València, el Sr. Fabra, argumenta que va a tancar RTVV, per a poder dedicar eixos diners a construir instituts? A que juguem!!

Els que aplaudien amb les orelles el balafiament i el saqueig de les arques públiques, amb les seues Formules-1, amb les seues Copes Amèrica, amb els seus aeroports sense avions (“és un aeroport per als vianants, que no enteneu res”), amb les seues visites “papals”, amb les seues Gürtel, Brugal, Emarsa, Noos, … ara volen culpar a la RTVV, a la qual ells mateixos, van desprestigiar, van manipular i també, sí també, van saquejar?

Sr Ortí, senyors i senyores del PP de Xirivella, expliquen per que han renunciat a la construcció del nou institut Ramon Muntaner. Una inversió que suposaria un valor afegit per a aquest poble, una nova dotació pública, no especulativa, un enriquiment cert per a eixa entitat que és de tots i que es diu Xirivella.
No crec que aquest siga el problema: que el enrique ment siga para tota Xirivella i no per als seus amigatxos... Oh, sí. És aquest el problema? Anteposar els interessos de "la colla" abans que els de el poble que et va triar perquè ho gestionares?

No hay comentarios:

Publicar un comentario