domingo, 24 de febrero de 2019

Comunicats sindicals (Secció Sindical de CCOO-PV de l’Ajuntament de Xirivella)

Des de la secció sindical de CCOO-PV de l’Ajuntament de Xirivella ens comuniquen que l’assemblea de la secció sindical va decidir fer vaga de 24 h el 8M, és a dir, de «TOTA LA JORNADA LABORAL, vaja, allò que es diu VAGA GENERAL». Una altra organització que pensa com el sindicat d’Educació de CCOO, en discrepància amb la direcció que sols convoca 2h.

També es fa ressò d’«algunes activitats al voltant de les raons que tenen per a fer-la» (es referix a la vaga del 8M), per acabar fent la següent crida: «Tu, al teu lloc de treball, també pots fer quelcom per a mostrar el teu rebuig a l'actual situació que pateixen les dones, pots sumar-te als companys i companyes o pots penjar un davantal al teu lloc de treball, o ... Altres organitzacions del poble, com ara les associacions feministes, la Plataforma en defensa del Serveis (sic) Públics, també estan realitzant activitats.»

Au!, ja conegueu la diferència entre convocar i organitzar. ÀNIM.
 Desde la secció sindical de CCOO-PV de l’Ajuntament de Xirivella nos comunican que la asamblea de la sección sindical dicidió hacer huelga de 24h el 8M, es decir, de «TOTA LA JORNADA LABORAL, vaja, allò que es diu VAGA GENERAL» Otra organización que piensa como el sindicato de Educación de CCOO, en discrepancia con la dirección que solo convoca 2h.

También se hace eco de «algunes activitats al voltant de les raons que tenen per a fer-la» (se refiere a la huelga del 8M), para acabar haciendo el siguiente llamamiento: «Tu, al teu lloc de treball, també pots fer quelcom per a mostrar el teu rebuig a l'actual situació que pateixen les dones, pots sumar-te als companys i companyes o pots penjar un davantal al teu lloc de treball, o ... Altres organitzacions del poble, com ara les associacions feministes, la Plataforma en defensa del Serveis (sic) Públics, també estan realitzant activitats.»

¡Vale!, ya conocéis la diferencia entre convocar y organizar. ÁNIMO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario