domingo, 29 de septiembre de 2013

Dia històric. La major manifestació de la democràcia a les Illes

L'acte ha sigut convocat per la Plataforma Crida, la Assemblea de Docents, el STEI, l'Obra Cultural Balear, la Uctaib, la Associació de Directors d'Educació Infantil i Primària, la Fadesib, FAPA, Coapa, Joves per la Llengua, CCOO, CGT, Fete-UGT, Jubilats per Mallorca i Plataforma d'Estudiants de Balears.

La 'marea verda' que ha envoltat Palma des de Plaza Espanya fins a Plaça de la Reina ha reunit a unes 100.000 persones a Palma, segons les dades actualitzades a les 20.29 hores arreplegades per la Societat Balear de Matemàtics. A més, a Eivissa s'han reunit un total de 10.000 persones i a Menorca 8.000.

Una vaga com les d'abans, indefinida, unitària, tots de la mà: professorat, alumnat, mares i pares, tota els estaments socials i, també els sindicats (com uns més, sense protagonisme, com ha de ser).
Actes solidaris amb les illes (i amb nosaltres també, que caram!)
Dilluns 30 de setembre, 17:30
Pl de Nàpols i Sicilia

Dilluns 30 de setembre, 19:30
Carrer Quart (seu del PP)

 --oo0oo--
pròxima reunió de la plataforma el dimarts 1 d'octubre, a les 18:30 en el Centre Cívic Ausias March

RECORDA: Pots participar en la consulta sobre educació, que està portant-se a terme a través de taules en centres educatius i universitaris i en altres punts neuràlgics, i de la web:
pròxima reunió de la plataforma el dimarts 1 d'octubre, a les 18:30 en el Centre Cívic Ausias March. Parlarem entre altres assumptes sobre la Consulta ciutadana per l'educació i de la reforma de l'Administració Local (un altre colp als drets de la ciutadania)

No hay comentarios:

Publicar un comentario