viernes, 13 de febrero de 2015

CARTA DE CRIDA

Crida a totes les organitzacions, col·lectius, seccions sindicals i Comitès d’Empresa
LLUITEM JUNTS CONTRA EL DECRET 3 + 2!
PER LA DEFENSA DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA
Estimats companys.
Com sabeu estem en uns moments decisius per a la Universitat pública. Sobre la taula està el major atac al dret del fill de l’obrer a acudir a la Universitat. El decret 3 + 2 que ha aprovat el Govern suposa l’intent del PP d’imposar l’expulsió, per motius econòmics, de la Universitat, de molts joves, així com de condemnar a molts altres a una titulació totalment devaluada i amb escassa eixida. Només els joves de famílies riques podran permetre’s estudiar el grau i el màster i aconseguir un títol de qualitat.
Davant la ràpida aprovació d’aquest decret, des del Sindicat d’Estudiants hem reaccionat amb la mateixa rapidesa, convocant a nivell de tot l’Estat, i a nivell de facultats, escoles universitàries i instituts, una vaga general d’estudiants, per als dies 25 i 26; exigim així la immediata retirada d’aquesta greu mesura. Wert i el seu Govern volen aplicar-la des de setembre, i als universitaris nous com els antics, per tant, no hi ha temps que perdre!
Hem d’eixir massivament al carrer. No es tracta només de protestar, hem de aconseguir que desaparega el decret i tota la política de Wert, que implica la privatització de la Universitat. Per a això, considerem que és indispensable organitzar una mobilització massiva, contundent i continuada; aquesta és la raó de convocar dos dies seguits, i de forma coordinada a tot l’Estat, cridant conjuntament als estudiants de Secundària i Universitat. I si el 25 i 26 no fossen suficients, convocarem a març.
Aquesta mobilització massiva i contundent també necessita de la màxima implicació i solidaritat de tots els col·lectius i organitzacions que defensen l’ensenyament públic i els interessos de la majoria treballadora. Per això us cridem a participar en les mobilitzacions, a col·laborar en qualsevol forma (assistència a la manifestació, comunicats públics de suport, solidaritat econòmica...).

Salut i lluita.
Sindicat d’Estudiants  

No hay comentarios:

Publicar un comentario