miércoles, 16 de noviembre de 2016

Invitación a un acuerdo molt especial



Invitació a un acte molt especial


Una de cada tres dones europees ha experimentat violencia física i/o sexual, segons dades de 2014, de la macro enquesta realitzada per  l’Agència del Drets Fonamentals de la UE (FRA, sigles en anglés), es tracta, si s’extrapolen les dades, de 62 milions de dones.

La violència cap a les dones té l’oritge en la desigualtat entre els sexes, que situa a les dones en inferioritat de condicions, sobretot, per la misogínia que impregna tots els estaments de poder i que es projecta sobre la població femenina, desequilibrant el seu valor i produint la desigualtat i la violència cap a les dones.

Avançar en igualtat, és principalment treballar en l’educació, per això hem considerat molt interessant  presentar el treball que han realitzat, dues mares de l’AMPA en el CEIP Trullàs de Benifaió, la xarrada es titula “A poc a poc. Aprenent a créixer en igualtat” elles són:

Laura Santiso Ciganda Tècnica en Integració Social, Terapeuta, Formadora Ocupacional, Agent d’Igualtat d’Oportunitats.
Eva Taberner Úbeda Tècnica Especialista en Comerç Exterior, Diplomada en Relacions Laborals, Formadora Ocupacional.

És tracta d’una experiència única, que va durar dos cursos lectius, en els quals realitzaren tallers formatius amb tot l’alumnat i amb mares i pares, sobre la “ Igualtat d’oportunitats i prevenció de la violència de gènere”. El seu treball va ser guanyador del Premi Educatiu al Foment de la Igualtat entre dones i hòmens “Ciutat d’Alzira, 2011”
Vos convidem a escoltar-les i a vore la projecció del PowerPoint amb les gravacions de la seua experiència capdavantera, amb la seguretat que tots i totes aprendrem i descobrirem que la il·lusió de crear una nova cultura inclusiva i equiparadora és possible.
Será una xarrada empoderadora i enriquidora. Vos esperem per a compartir-la, marqueu-ho a la vostra agenda: dilluns 21 de noviembre, a les 19 h Casa de la Dona, C/ Miguel Hernández, 26.

Coordinadora de Dones per la Igualtat de Xirivella



No hay comentarios:

Publicar un comentario