sábado, 7 de marzo de 2015

ASSABENTADES DEL PROYECTE DE REMODELACIÓ..




Les organitzacions socials, sindicals i polítiques sotasignats, assabentades del projecte de remodelació de l’IES Ramon Muntaner presentat per la regidora d’educació en el Consell Escolar Municipal de Xirivella vol fer públiques les al·legacions següents.
1-    Continuem EXIGINT un IES nou amb una àmplia oferta de cicles formatius i batxillerats que evite en el possible l’eixida de l’ alumnat de secundària de Xirivella cap altres pobles.

Aquesta reivindicació cobra més sentit si es considera que el projecte presentat no contempla que l’ institut que es remodela dispose de més espai per a que puga créixer en oferta formativa.

Mentre aquest objectiu no s’aconsegueixca REIVINDIQUEM que:

1-    Els professors/es i alumnes no saben si es seguiran impartint classes en el mateix edifici mentre duren les obres d’adequació o les classes s’impartirien en un altre edifici. Cal saber aquesta informació.

2-    En el projecte d’adequació que s’ha mostrat al Consell Escolar Municipal de Xirivella el passat 27 de gener no s’ha planificat suficient espai destinat a departaments didàctics.

3-    En el projecte que va veure el Consell Escolar Municipal de Xirivella el passat 27 de gener no està prevista la vivenda del conserje. La plaça de l’IES Ramon Muntaner és amb vivenda.
4-    No està previst el cicle formatiu de secretariat.

Xirivella, 10 de març 2015

  

Estes al·legacions no són les úniques, ni tan sols les més importants, són només el començament per a continuar lluitant per un IES nou amb l'objectiu que Xirivella oferisca a les seues ciutadania una educació pública i de qualitat

Aquest document pot ser signat per les organitzacions que així ho consideren el dia 10 de març, en la concentració que convoquem a les 18h a la Plç de l'Ajuntament.


No hay comentarios:

Publicar un comentario