lunes, 9 de diciembre de 2013

El 12 del 12, a les 12:00, a les portes de l'Ajuntament

Concentracions en tots els ajuntaments contra la Reforma de l'Administració Local

Convocades per CCOO, UGT, CSIF, Assemblea d'alcaldes i alcaldesses i associacions de veïnals, contra la intenció de desmantellar els serveis públics municipals.
 

El pròxim dia 12 del 12 a les 12h s'han convocat concentracions simbòliques en la porta dels ajuntaments de tota Espanya per a protestar contra el Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, actualment en tràmit parlamentari.
Les concentracions es realitzaran en la porta dels ajuntaments per a protestar contra la intenció del Govern de desmantellar els serveis municipals que subjau en el projecte de llei. A les concentracions convocades en el Pais Valencià, assistiran els delegats i delegades sindicals de les organitzacions convocants, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de les corporacions locals. Durant la protesta, es llegirà la Declaració Municipalista aprovada el dia 30 de novembre en l'acte desenvolupat en el teatre Tívoli de Burjassot.

Aquesta acció forma part de les previstes per a impedir la desaparició de serveis municipals fonamentals per a la ciutadania i essencials en un Estat de benestar. Una desaparició que constitueix l'agressió més gran que han conegut els municipis espanyols des de l'inici de la democràcia.

El pròxim dia 19, a les 11h, tindran lloc a més altres concentracions davant la porta de la Delegació del Govern i les Subdelegacions d'Alacant i Castelló.

Desaparició de serveis i destrucció de llocs de treball

L'aprovació del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local suposa que serveis tan fonamentals per a la ciutadania com l'educació infantil, la d'adults, els serveis socials o la defensa dels consumidors i usuaris, etc., deixaran de prestar-se en molts municipis agreujant, encara més, la situació de moltes famílies que fan ús dels mateixos.

El projecte de llei implica a més la destrucció de multitud de llocs de treball en l'Administració Local i es calcula que en el *PV pot rondar la xifra de 20.000 entre directes i indirectes, que sumant-se a les ocupacions destruïdes en aquest àmbit en els dos últims anys, situa a aquesta administració com la més afectada per la destrucció d'ocupació pública.

No hay comentarios:

Publicar un comentario