jueves, 17 de octubre de 2013

I Rajoy desaparegut, com sempre.

Les 1453 signatures arreplegades a Xirivella en la "Consulta ciutadana sobre l'educació" viatgen a la Moncloa.

La consulta ciutadana impulsada per la Plataforma Estatal per a la Defensa de  l'Escola Pública contra les retallades, el projecte de Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) i el decret de beques supera ja el milió de signatures, segons ha anunciat el president de CEAPA, Jesús María Sánchez, a les portes de la Moncloa, on aquesta organització ha acudit aquest dijous al matí a lliurar el resultat de l'enquesta. 

La intenció dels representants de la plataforma, integrada per associacions de pares, sindicats d'ensenyament i alumnes, era reunir-se amb el president del Govern, Mariano Rajoy, encara que finalment no han pogut fer-ho i s'han limitat a lliurar en el registre de Presidència del Govern una carta a Rajoy on li comuniquen el resultat de la consulta i li demanen que cessen les retallades educatives, la retirada "immediata" el projecte normatiu i el cessament dels responsables educatius.

En la missiva, aquesta organització denuncia el "intent de boicot" per part d'alguns representants polítics a la consulta perquè, segons indiquen "tenen por a la democràcia". Per açò, per a "contrarestar" aquestes "mesures repressives", la Plataforma ha ampliat el termini de recollida de signatures fins al 27 d'octubre.

"Ens han dit que no hi ha ningú per a rebre'ns i han eixit dues funcionàries per a segellar la carta, que ens ha quedat registrada", ha explicat el president de CEAPA, que ha lamentat que no els haja atès "cap" representant del Govern per a poder donar-li "en mà" el document. "Crec que açò demostra la poca consideració que (el Govern) té cap a aquest moviment", ha postil·lat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario