sábado, 5 de octubre de 2013

6 d'octubre. Fes-te sentir, vota!!


 6 d'octubre, 
a la av. de la Constitució / pl. Gerardo Garcés, a partir de les 10:00

Quins són els motius per a realitzar la Consulta Ciutadana per l’Educació?

El Govern central i els autonòmics han realitzat i segueixen realitzant retallades en educació que estan tenint greus repercussions en el sistema educatiu.
A més, el Govern central està duent a terme una sèrie de reformes, com la LOMCE o el Reial decret de Beques, que, segons el parer de la majoria de la Comunitat Educativa, estan danyant l'educació pública i expulsant del sistema a tota aquella persona que no encaixe en un perfil prefixat per qüestions ideològiques.
No obstant açò, els Governs causants de la situació descrita han tractat d'ignorar fins al moment l'opinió de la ciutadania.
La Plataforma Estatal per l'Escola Pública pensa que ha arribat el moment d'arreplegar, de forma directa, l'opinió de la ciutadania i canviar la forma actual de governar-nos, encetant un procés de diàleg i cerca de consens en matèria educativa.
Ací a Xirivella, tens l'oportunitat de participar en la CONSULTA CIUTADANA PER L’EDUCACIÓ, el 6 d'octubre, en la av. de la Constitució, entre les places de Gerardo Garcés i Clara Campoamor, el 8 d'octubre als centres educatius i el 10 d'octubre en l'av. del Camí Nou, cantonada amb c/ de Pascual Arbós.



RECORDA: Pots participar en la consulta sobre educació, que està portant-se a terme a través de taules en centres educatius i universitaris i en altres punts neuràlgics, i de la web:
pròxima reunió de la plataforma: dimarts 8 d'octubre, a les 18:30 en l'Associació Veïnal de Montealegre. Parlarem entre altres assumptes sobre la Consulta ciutadana per l'educació i de la reforma de l'Administració Local (un altre colp als drets de la ciutadania)

No hay comentarios:

Publicar un comentario